Hodnocení obchodu

5,0 70 hodnocení
5
69x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 19.2.2021
PH Avatar autora Petra Hájková | 16.2.2021
EF Avatar autora Eva Fučíková | 15.2.2021
Spokojeni, v pořádku
L Avatar autora Linda | 3.2.2021
I přes vyšší pořizovací cenu jsem prostě neodolala. Několik dní váhala, pořád se vracela a prohlížela si obrázky. Hrazdička s hračkami přišla mnohem dřív než jsem čekala a jsem nadšená. Je krásná, hračky orifinální a ještě mám dobrý pocit z podpory české firmy. Děkuji a přeji hodně spokojených zákazníků.
MK Avatar autora Markéta, Kotoloč (Administrátor) 4.2.2021
Moc děkuji za vaše hodnocení, vážím si vložené důvěry a mám radost, že se hračky líbí :-)
Avatar autora | 3.2.2021
D Avatar autora Denisa | 27.1.2021
S nakupom som nadmieru spokojna. Dodanie rychle, super komunikacia s predajcom. Hrazdicka s hrackami je nadherna, velke potesenie aj pre mna aj pre nase dieta. Dakujem
T Avatar autora Tereza | 20.1.2021
P Avatar autora Petra | 15.1.2021
AV Avatar autora Aki Votrubová | 29.12.2020
Jsem velmi spokojena. Věci dorazily rychle, dokonce dříve, než měly, za což v předvánočním shonu smekám! Produkt byl krásně zabalený, kvalitní, podle obrázků na eshopu a z velmi příjemných materiálů! Doporučuji :)
Avatar autora | 28.12.2020
B Avatar autora Baska | 22.12.2020
Top vecicky!
M Avatar autora Martina | 22.12.2020
Absolútna dokonalosť a spokojnosť :)
Avatar autora | 21.12.2020
D Avatar autora Dana | 18.12.2020
Naprostá spokojenost, kolotoč předčil mě očekávání je naprosto úžasný, moc děkuji za rychlé doručení
Avatar autora | 10.12.2020
S Avatar autora Sandra | 7.12.2020
KF Avatar autora Klára Faltusová | 24.11.2020
Ačkoliv mě pořizovací cena zpočátku odradila, neustále jsem se ke Kotoloči vracela. Ráda podporuji českou ruční práci a nedokázala jsem se smířit s tím, že na postýlku od mého dědy truhláře na instalujeme nějaký hrací plast z Číny. Provedení a kvalita ještě předčily má očekávání, stojí to rozhodně za to! Kotoloč prostě musíte mít! Měla bych jen malou drobnost, objednala jsem kolotoč V noci a podle obrázků jsem čekala že bude spíš lehce do tmavě modra. Barvy jsou černá, tmavě šedá a žlutá. Ale na mé spokojenosti to nic nemění.
MK Avatar autora Markéta, Kotoloč (Administrátor) 24.11.2020
Děkuji za krásné hodnocení, jsem ráda, že se vám kolotoč líbí! A děkuji i za připomínku, přidám barvy do popisu, je pravdou, že monitory mohou barevnost trochu zkreslovat. Mějte se krásně!
N Avatar autora Natálie | 22.11.2020
Neuvěřitelně milá komunikace, možnost přizpůsobení kolotoče na míru, precizní provedení, opravdu nádherná ruční práce. Děkuji a určitě doporučím dále.
Avatar autora | 11.11.2020
Avatar autora | 11.11.2020
Nahoru
70 položek celkem