Hodnocení obchodu

5,0 80 hodnocení
5
79x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LB Avatar autora Lenka Bilíková | 1.5.2021
Opravdu nádherná práce, oproti uvedené dostupnosti doručení o více jak týden dříve, mám radost, že i v Čechách existují výrobci, kteří dělají tak krásné a kvalitní hračky!
Avatar autora | 1.5.2021
JD Avatar autora Jana Duchovicova | 23.4.2021
V Avatar autora Veronika Š. | 19.4.2021
Krásná ruční práce, obr spokojenost!
V Avatar autora Veronika | 1.4.2021
Krásné, vkusné a skladné! Moc se mi líbí, děkuji
Avatar autora | 30.3.2021
Avatar autora | 29.3.2021
JL Avatar autora Jana Látalová | 23.3.2021
***** Krásné, jednoduché a vkusné, kvalitní a dobře propracované, je to opravdu top mezi dětskými kolotoči! Děkujeme a zdravíme z Uherského Hradiště!
V Avatar autora Veronika | 17.3.2021
Krasne a kvalitne vyrobky, uzasna komunikacia s predajcom, ochota a rychlost dodania. Doporucujem vsetkymi desiatimi. :-)
A Avatar autora Anina | 12.3.2021
Jsem maximálně spokojená. Nádherné hračky na hrazdičku pro miminko. Moc Děkuji
Avatar autora | 19.2.2021
PH Avatar autora Petra Hájková | 16.2.2021
EF Avatar autora Eva Fučíková | 15.2.2021
Spokojeni, v pořádku
L Avatar autora Linda | 3.2.2021
I přes vyšší pořizovací cenu jsem prostě neodolala. Několik dní váhala, pořád se vracela a prohlížela si obrázky. Hrazdička s hračkami přišla mnohem dřív než jsem čekala a jsem nadšená. Je krásná, hračky orifinální a ještě mám dobrý pocit z podpory české firmy. Děkuji a přeji hodně spokojených zákazníků.
MK Avatar autora Markéta, Kotoloč (Administrátor) 4.2.2021
Moc děkuji za vaše hodnocení, vážím si vložené důvěry a mám radost, že se hračky líbí :-)
Avatar autora | 3.2.2021
D Avatar autora Denisa | 27.1.2021
S nakupom som nadmieru spokojna. Dodanie rychle, super komunikacia s predajcom. Hrazdicka s hrackami je nadherna, velke potesenie aj pre mna aj pre nase dieta. Dakujem
T Avatar autora Tereza | 20.1.2021
P Avatar autora Petra | 15.1.2021
AV Avatar autora Aki Votrubová | 29.12.2020
Jsem velmi spokojena. Věci dorazily rychle, dokonce dříve, než měly, za což v předvánočním shonu smekám! Produkt byl krásně zabalený, kvalitní, podle obrázků na eshopu a z velmi příjemných materiálů! Doporučuji :)
Avatar autora | 28.12.2020
Nahoru
80 položek celkem